viktigt

Vi sa förut att det bara var kul om ni tyckte det var kul, alltså att ni kollade in ofta. Men medlemmarna har bara sjunkit och sjunkit. Nu har vi bara ca 20 läsare om dagen, förut runt 100. Så nu är det inte så kul längre, det tar faktist lång tid att sitta och fixa outfits och sånt. Och vi gör det gärna inte i onödan. Vad händer med bloggen? Vad tycker ni?

påskoutfit


-


Jag hissar och dissar:

Jag hissar:

Jordgubbar!
Det finns ju typ inget godare! Passar perfekt på sommaren då dom också är som godast. Till glass, till mjölk och socker, på tårtan eller bara äta dom som dom är! Sen har jag hört att gnuggar man jordgubbar mot tänderna blir dom en aning vitare...

Påsklov! Bara ta det lugnt med kompisarna, sena kvällar och sovasovasova!  Våren slår in vid den här tiden också och då kommer solen fram och värmer, det är super härligt. Plocka fram tunna skor och tunn jacka är inte heller så dåligt! Påsklovet kan också leda till stora påskägg och mängder med godis.

Kilklack! Kilklack är lätt att gå i eftersom att du inte direkt har någon klack att bryta. Det är supersnyggt och supertrendigt, för att inte tala om Espadrillos som verkligen sätter fart på sommaren!

Jag dissar:

Aloe Vera dryck! Visst, Aloe vera finns i krämer och sånt, men i en dryck?! Aloe vera är ett sorts blad, och i den här drycken flyter det runt aloe vera bitar, har ni någonsin hört något liknande? Jag smakade den gröna, som ni ser på bilden om ni trycker här, och... jag har aldrig smakat något äckligare!

Oväntat oväder! Det skulle inte vara så kul, om du planerade att åka och bada dagen efter, och sen när du vaknar upp den dagen så ösregnar det, va? Nej, tänkte väl det! Det hände mig en gång, ena dagen var det sol och jätte skön temperatur ute, så jag och en kompis skulle göra något kul dagen efter för vi gissade att vädret höll sig. Men vad händer när vi vaknar upp? SNÖ!

Busschaufförer som inte bryr sig! När man tog liiite för lång tid på sig framför spegeln och plötsligt märker att man måste sticka. Man kutar allt vad man orkar och ser bussen på busshålsplatsen, man har bara 5 meter kvar till dörren, men då skiter han/hon i det och bara kör. blir jag sur.


GRATTISEtt stort grattis till den stora Gossip Girl stjärnan Leighton Meester som fyller år idag. Hon har precis blivit 24, men hon kommer alltid se lika vacker ut. Så vi ger ett stort grattis till henne.


Veckans hot and not!


Harem byxor, en het trendHarem byxor kommer att vara en het trend i vår och sommar, dom finns i alla färger och är hur snygga som helst. Ska du bära ett par sånna i vår/sommar? Sen har vi dom vackra gladiator sandalerna från Debenhams.com, är dom inte bara jätte snygga? Är det någon mer än jag som ska gå klädd såhär i sommar? We will see. Kisses

HISS eller DISSDet kan man verkligen undra! Det här är ett såkallat paraply, eller vad ska man kalla det? Paraplyn ska vara praktiska, hur ska man kunna ha en sådan i väskan?Jag tror inte jag skulle gått med en sådan på stan för tänk hur konstigt det måste se ut, haha men bra för frissan. Tror ni att det kommer bli inne med sånna längre fram i tiden? Haha kanske den hetaste trenden då men inte nu. Så detta blir HISS eller DISS? vad tycker ni?

En söt lite outfit.Det var ett tag sedan vi la in en outfit. Så jag satt nyss och pysslade ihop den här söta outfiten. Man kan inte använda den nu men snart får vi hoppas på. Jag älskade conversen måste jag säga, och kameran den tog jag med eftersom den är så cool och varför inte ha en sån liksom? haha tror att alla föredrar digitalkameror mer men det spelar ingen roll va? Njut av den så kommer en till outfit eller någonting intressantare upp imorrn eller senare. KISSESJuste måste säga det här, det är många som tror att bloggen tillhör en person men så är det inte, det är faktiskt två personer som sitter bakom en box och skriver saker och ting.

Desire VS Kenza


En skön daglig outfit


påsklov!


Gladiatorskorna är helt klart inne i vår och sommar!


RSS 2.0