Jag hissar och dissar:

Jag hissar:

Jordgubbar!
Det finns ju typ inget godare! Passar perfekt på sommaren då dom också är som godast. Till glass, till mjölk och socker, på tårtan eller bara äta dom som dom är! Sen har jag hört att gnuggar man jordgubbar mot tänderna blir dom en aning vitare...

Påsklov! Bara ta det lugnt med kompisarna, sena kvällar och sovasovasova!  Våren slår in vid den här tiden också och då kommer solen fram och värmer, det är super härligt. Plocka fram tunna skor och tunn jacka är inte heller så dåligt! Påsklovet kan också leda till stora påskägg och mängder med godis.

Kilklack! Kilklack är lätt att gå i eftersom att du inte direkt har någon klack att bryta. Det är supersnyggt och supertrendigt, för att inte tala om Espadrillos som verkligen sätter fart på sommaren!

Jag dissar:

Aloe Vera dryck! Visst, Aloe vera finns i krämer och sånt, men i en dryck?! Aloe vera är ett sorts blad, och i den här drycken flyter det runt aloe vera bitar, har ni någonsin hört något liknande? Jag smakade den gröna, som ni ser på bilden om ni trycker här, och... jag har aldrig smakat något äckligare!

Oväntat oväder! Det skulle inte vara så kul, om du planerade att åka och bada dagen efter, och sen när du vaknar upp den dagen så ösregnar det, va? Nej, tänkte väl det! Det hände mig en gång, ena dagen var det sol och jätte skön temperatur ute, så jag och en kompis skulle göra något kul dagen efter för vi gissade att vädret höll sig. Men vad händer när vi vaknar upp? SNÖ!

Busschaufförer som inte bryr sig! När man tog liiite för lång tid på sig framför spegeln och plötsligt märker att man måste sticka. Man kutar allt vad man orkar och ser bussen på busshålsplatsen, man har bara 5 meter kvar till dörren, men då skiter han/hon i det och bara kör. blir jag sur.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0